DNA

DNA:n liikevaihto vuonna 2015 oli 828,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 73,1 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. DNA ja WELHO ovat DNA Oy:lle rekisteröityjä tavaramerkkejä. DNA tarjoaa yksityisasiakkaille yhteydenpidon, turvallisuuden ja viihteen monipuoliset tietoliikennepalvelut. Yritykselle DNA tarjoaa helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja.

DNA:n 4G-verkko tavoitti vuoden 2015 lopussa jo 93 prosenttia suomalaisista ja 3G-verkko 99 prosenttia suomalaisista. Matkaviestinverkon puolella tehtiin vuoden 2015 aikana huomattavia investointeja 4G-tekniikkaan. Vuoden 2016 loppuun mennessä DNA:n 4G-verkon väestöpeiton arvioidaan olevan yli 99 prosenttia.

DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. DNA:n antenniverkko tavoittaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista. DNA tarjoaa maksu-tv-palveluita antennitelevisioverkossa ainoana toimijana Suomessa. DNA:n kaapeliverkkoon on kytketty noin 600 000 kotitaloutta, ja yhtiöllä on Suomen laajin kanavavalikoima.